Forum klasowe LO A
Administrator
Najwyższa moim zdaniem pora, aby przełamać w końcu lody i rozpocząć aktywną dyskusję w tym temacie. Otóż tak sobie myślę: zbliżają się egzaminy, kończy się powoli drugi semestr, pierwszy udało się przetrwać w prawie nie zmienionym składzie. Uważam, że fakt ten należy godnie uczcić. W końcu jesteśmy zgraną klasą (co widać na sprawdzianach z matmy ), dlatego może po egzaminach końcowych uda się zorganizować jakąś imprezę dla ABSOLWENTÓW semestru 2 LOA Wszelkie propozycje oraz zaangażowanie jest bardzo mile widziane:) Jak ktoś się pisze, to wrzucać pomysły
Pozdrawiam.
Webmaster
A pićku bedzie ??
Bom rzadko pijąca
ale z Wami sobie chlapnę
Pewnie Bielsko będzie najlepszym miejscem na spotkanie, tylko niech sie odezwą ludzie co wiedzą o dobrym miejscu )
Administrator
W takim razie jako stały bywalec bielskich lokali alkoholowych jestem zobowiązany zabrać głos Otóż z mojej strony proponuję browar bielski przy placu ZWM. Świetny klimat, bardzo spokojne miejsce (żadnych masowych imprez ani dyskotek), kameralna atmosfera no i browar.... Genialne miejsce, żeby usiąść, spokojnie pogadać i napić się piwka